Dilect is een breed inzetbaar ontwerp bureau dat plezier heeft in de uitdaging van diversiteit zowel van opdrachten als van opdrachtgevers.

Dilect houdt zich met name bezig met het ontwerpen en bouwen van websites en het ontwerpen van huisstijlen en alle aanverwante drukwerk (te denken aan visitekaartjes, folders, brochures, posters, enz.)


Maar wie is Dilect?!

Kymia Kazemi is het gezicht achter Dilect.

Ik ben in Teheran geboren. Na de revolutie in Iran, kwam ik naar Nederland om de opleiding tot grafisch ontwerper te volgen aan de Academie voor Industriële Vormgeving in Eindhoven (nu Design Academy). Na mijn studie in 1986 heb ik bij vooraanstaande bureaus uit die tijd gewerkt: Vorm 5 (Den Haag) en Proforma (Rotterdam).

Met de opgedane ervaring ben ik in 1989 in Den Haag  met een eigen bureau gestart. In 1994 is de ontwerpstudio, met de medewerkers, verhuisd naar Schiedam. Sinds 2002 is de opzet van mijn bureau veranderd en werk ik zonder (vast)personeel. Voor specialistische kennis en vaardigheden kan ik putten uit mijn grote netwerk van professionals.

Image